befektető iroda tárgyalás zöld üzlet getty stock
Ingatlan

Új igazgatókkal bővítette csapatát a GTC Magyarország

Portfolio
Az átalakuló piaci igényekre reagálva új szakmai vezetőkkel erősíti csapatát a GTC Magyarország. Július 1-jétől Magó Edina tölti be a vállalat marketingigazgatói pozícióját, Ispánki Nikoletta pedig kereskedelmi igazgatóként csatlakozik a vállalathoz. Az új vezetők kinevezése része annak a szervezeti és üzleti átalakulásnak, amelyek fókuszában a GTC fejlődő piacainak megerősítése áll.

Magó Edina 2022. július 1-jén marketing igazgatóként csatlakozik a GTC csapatához. Új pozíciójában elsődlegesen a vállalat régiós marketing-, közösségimédia-, PR- és márkaépítési stratégiáját koordinálja és irányítja. Az új vezető fogja majd össze a GTC régiós piacain működő marketingcsapatokat, valamint a GTC márkaarculatának építéséhez kapcsolódó folyamatokat és feladatokat is.

Még 1 hétig extra early bird áron az év legfontosabb hazai ingatlanpiaci találkozója! Részletekért kattins!

Magó Edina 13 éven keresztül dolgozott a White Star ingatlanfejlesztő vállalat marketing- és PR-igazgatójaként – az ott megszerzett stabil szakmai háttérrel és iparági tapasztalattal fog hozzá a GTC kommunikációs céljainak megvalósításához.

Az elmúlt időszakban jelentősen bővült a GTC tulajdonában lévő befektetési céllal vásárolt eszközök köre, köztük a hazai fejlesztési projektek száma. Erre a gyorsütemű változásra reagált a cég Ispánki Nikoletta kereskedelmi igazgatói kinevezésével, akinek elsődleges feladata a GTC Magyarország bérbeadási csapatának támogatása és irányítása.

A GTC-t megelőzően, Ispánki Nikoletta az IWG (Regus, Spaces, Signature) teljes magyarországi tevékenységéért felelt, mint Country Manager, korábban pedig a Skanska és a Cushman & Wakefield bérbeadási területén dolgozott.

BIF LOFT Irodaház
519 m23770–3900 Ft
BIF LOFT Irodaház (Bihari)
20 m23230–3410 Ft
BIF Tower
7500 m216–18
Green House
KIADVA m213–16
Infopark (E)
674 m213–14
myhive Átrium Park
1129 m213–17

„Mivel a magyarországi ingatlanfejlesztési tevékenységünk és portfóliónk dinamikusan bővül, szükségesnek láttuk a csapatunk megerősítését is. A kinevezési és előléptetési hullámmal egyszerre válaszolunk az azonnal felmerülő üzleti igényekre és ragadjuk meg a kínálkozó üzleti lehetőségeket. Ellenállónak és egységesnek kell lennünk a folyamatosan változó gazdasági környezetben: a GTC sikere és profitabilitása szempontjából elengedhetetlen, hogy a legmagasabb szinten és a leggyorsabban alkalmazkodjunk a változásokhoz. Üdvözlöm az új kollégáinkat a csapatban, és várakozással tekintek a közös sikerek elé” – fogalmazott Gárdai János, a GTC operatív igazgatója.

Idén márciusban írtunk arról, hogy Fekete Zoltánt nevezték ki a GTC igazgatótanácsának elnökévé, aki ezt megelőzően két éven át a felügyelőbizottság elnökeként dolgozott a társaságnál. Az új szerepkörben ő irányítja a GTC összes régiós tevékenységét. A kinevezéssel azonban, mivel a céget többségében az Optima Befektetési Zrt. tulajdonolja, összeférhetetlenségi helyzet állt elő, így Fekete Zoltánnak le kellett mondania az Optimában betöltött vezérigazgatói posztjáról és helyét Dudás Lóránt foglalta el. A vagyonkezelő honlapja szerint Fekete Zoltán azonban továbbra is a társaság igazgatósági tagja, annak elnöke.

Címlapkép forrása: Getty Images

Liszicsanszk
Orosz útlevél
Puskák
Karikó Katalin
Maszk eldobva
Díjmentes online előadás
Érdemes most beszállni?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
2022. szeptember 15.
Property Investment Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Budapest lakás Andrássy út