Előfizetői tartalom

Különleges formájú, okos parkolóház nyílik Őrmezőn - Képeken a komplexum

Portfolio
Egyedi kialakítású, okos és környezetbarát megoldásokkal felszerelt parkolóház átadását készíti elő a Futureal Őrmezőn. A komplexum több mint 300 parkolót biztosít, elsősorban a Budapest ONE irodaépület bérlői és látogatói számára, de a fennmaradó helyek a közforgalom számára is elérhetők lesznek. A vegyes funkciójú épület egy Foxpost csomagfelvételi állomásnak is helyet ad.

Az M1-M7 autópályák találkozásánál, a Budaörsi és Balatoni út által határolt területen nyílik meg hamarosan a Futureal által jegyzett külső parkolóház és csomagfelvételi állomás. A S.A.M.O. Építésziroda terveinek megfelelően a homlokzat kialakítását két karakteres elem határozza meg: az ipari jelleget erősítő nyersbeton felületek és a fehér színű, hexagonál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés