Előfizetői tartalom

Már zajlik a zuglói óriásberuházás építése

Portfolio
Azok után, hogy áprilisban a projekt megkapta az építési engedélyt, július elején már a beruházás következő két ütemének a környezetvédelmi engedélyezési eljárását is elindította a Zugló-Városközpont Ingatlanfejlesztő Kft. - írja a Népszava. Mindeközben már a terület rozsdaövezetté való nyilvánításán is dolgozik a projektcég, az első ütem területén pedig már betonüzemet is felállítottak.

Az új zuglói városközpont projektje még áprilisban az építési engedélyt, korábban pedig a nemzetgazdasági szempontból kiemelt státuszt is megkapta. Az építkezés első üteme azóta el is indult - Horváth Csaba, Zugló polgármestere szerint már egy nagy teljesítményű betonüzemet is felállítottak a területen. Az I. ütem építése előtt nem volt szükség környezeti hatásvizsgálatra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés