Előfizetői tartalom

Vitézy Dávid: jövőre jöhet az országos közlekedésszervező cég, összehangolnák a különböző közlekedési eszközöket

Portfolio
Jövőre jöhet létre az az országos közlekedésszervező cég, melynek elsődleges feladata a különböző tömegközeledési eszközök (MÁV, Volán, HÉV, helyi buszok) menetrendjének összehangolása lenne. Ennek kapcsán egységes jegyrendszer is érkezhet - árulta el Vitézy Dávid, közlekedésért felelős államtitkár a hvg.hu-nak adott interjújában. A beszélgetés során Vitézy tisztázta az NKK megszűnésének körülményeit, illetve Budapest főpolgármesteri posztjáról is kérdezték.

A BFK-ból lett NKK (Nemzeti Közlekedési Központ) vezetőségének eltávolítása, majd a cég megszüntetése kapcsán Vitézy elmondta, hogy a történet csak azért lett ilyen zavaros, mert az Építési és Beruházási Minisztérium eredetileg más struktúrában akarta átvenni a projekteket, mint ahogy azt végül tette. Az új minisztérium létrejöttével minden hazai beruházás Lázár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés