Előfizetői tartalom

Kettészakadhat az ingatlanpiac: ezeknek az lakásoknak csökkenet az ára

Portfolio
Lakáspiaci szakértők szerint az energiaárak globális emelkedése és a infláció két különösen erős hatást kifejtő tényező ma a hazai lakóingatlan-piacon. A tavalyihoz képest mérsékeltebb áremelkedés várható, sőt, egyes esetekben a trend meg is állhat – egyebek mellett erről beszélt Futó Péter, a Portfolio Ingatlan divíziójának elemzője a Portfolio Checklist keddi adásában.

Szakértők szerint a lakásárak emelkedése biztosan az infláció mértéke alatt lesz a következő időszakban. A nem korszerű, felújításra váró ingatlanok esetében stagnálás vagy árcsökkenés is várható, és hasonló dinamika lehet majd jellemző az albérletárakra is - mondta Futó Péter, a Portfolio Ingatlan divíziójának elemzője a Portfolio Checklist keddi adásában. Hozzátette:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés