Lapozgass! - 100-nál is több képen az év egyik legfontosabb ingatlanpiaci találkozója, a Property Investment Forum

Portfolio
Idén szeptemberben újra összegyűlt az ingatlanszakma a Property Investment Forum 2022 konferencián. Az egész napos rendezvényen rengeteg szakmai beszélgetést és előadást hallgathatott végig a közönség, a szünetekben és a nap zárásaként tartott állófogadáson pedig a networkingé volt a főszerep. Ezúttal képeken mutatjuk meg, hogy telt a szeptember 15-i PIF az ingatlanpiac szakértőivel.

Összesen 20 előadással és 16 kerekasztal-beszélgetéssel készült a Portfolio, valamint a szakmai előadók, hogy az ingatlanpiac különböző területeinek aktualitásait mutassák be a résztvevőknek. A rendezvényen belül egyszerre több helyszínen futott a program, az általános piaci várakozások során kiemelt figyelmet kaptak az energiaárak piacra gyakorolt hatásai, ami a makrogazdasági folyamatokkal együtt az irodapiac, a logisztika, az építőipar, a hotelpiac, a lakáspiac és az épületüzemeltetés kapcsán is előkerült. A szakértők emellett beszéltek a fenntarthatóságról, a befektetési piac alakulásáról, és arról, hogy az előttünk álló időszakban milyen folyamatokra, kihívásokra kell felkészülni.

Az előadások és kerekasztalbeszélgetések közti szünetekben, majd a díjátadót követően a networkingé lett a főszerep, ahol kötetlen beszélgetések során folytatták a véleménycserét a piac szereplői. Megnyitott a ginbár, a pezsgőbár és a whiskybár is, oldottabb hangulatot adva az izgalmas szakmai kérdéseknek.

Így zajlott a 2022-es PIF. Egy év múlva, 2023-ban ismét!

Legközelebb pedig találkozzunk a nyári PropertyX 2023-on! Részletek rövidesen!

Címlapkép forrása: Mónus Márton

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF