Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor: ingatlanbefektetőként nagyon óvatos lennék

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása, melynek keretében szerkesztve közöljük a ma megrendezett Property Investment Forum 2022 konferencia makrogazdasági paneljén elhangzottakat, melyben a résztvevők egyebek mellett az energiaársokk, az euró árfolyam, a hazai növekedési kilátások és más makrogazdasági tényezők ingatlanpiaci implikációit vitatták meg. A panelbeszélgetésen részt vett Zsiday Viktor, a Citadella alap portfólió menedzsere, Tardos Gergely, az OTP Bank elemzési központjának igazgatója, Madár István, a Portfolio vezető makroelemzője, a moderátor pedig Bán Zoltán, a Portfolio Csoport vezérigazgatója volt.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép: Zsiday Viktor a Property Investment Forum 2022 konferencián. Forrása: Portfolio / Stiller Ákos

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái