Előfizetői tartalom

Több fürdő is bezár a magas energiaárak miatt

Portfolio
Bezárja kapuit december 19-től a szegedi Anna Fürdő, és a tervek szerint március 3-ig biztosan nem is nyitnak újra - írja a Telex. A Szeged város tulajdonában álló fürdő a rendkívül magas energiaárak miatt kényszerül erre a lépésre. Emellett október 17-től hasonló okok miatt a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő épületében lévő uszodát és élményfürdőt is határozatlan időre bezárják, de itt a gyógyfürdő többi része (azaz a gyógymedencék, a jacuzzi, és a gyermekpancsolók) továbbra is nyitva maradnak.

Takarékossági intézkedésre kényszerül a magas energiaárak miatt a szegedi Anna Fürdő, ami ezért deceber 19. és március 3. között bezárja kapuit. A szintén Szegeden található, de magántulajdonban lévő Napfényfürdő Aquapolis nem zár be, de október 15-től ők is felfüggesztik a tan- és úszómedencék üzemeltetését. Október 17-től hasonló okokból határozatlan időre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés