Előfizetői tartalom

A régebben épült irodaházak is egyre feljebb törnek a "zöld ranglétrán"

Portfolio
A havi ingatlanpiaci HR, illetve a kéthavi bérbeadási tranzakciókról szóló összefoglalónk után, kéthavonta már az ingatlanok, ingatlanos cégek által kapott minősítésekről, díjakról is beszámolunk. Nemcsak energetikai minősítésekre kell gondolni, hanem olyan tanúsítványokra is, amelyek például a házak akadálymentességét vagy éppen a digitalizáltságát értékelik. 2022. szeptember és októberben is voltak épületek, amelyek ilyen elismeréseket szereztek: a CityZen Irodaház és a Kálvin Square Irodaház is kiváló, "BREEAM Excellent” minősítést kapott, az Advance Tower már hivatalosan is WELL minősítésű és a felújított Allee bevásárlóközpont is szintet lépett a BREEAM skáláján.

A CityZen Irodaház és a Kálvin Square Irodaház is kiváló, "BREEAM Excellent” minősítést kapott A ConvergenCE által üzemeltett 12,6 ezer négyzetméteres CityZen irodaház idén júniusban, míg a 9,5 ezer négyzetméteres Kálvin Square Irodaház szeptemberben kapta meg a BREEAM „Excellent”, vagyis kiváló minősítését. A BREEAM fenntartható épület minősítési rendszere...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái