Előfizetői tartalom

Új módszert dolgozott ki az ÉVOSZ, az elszabaduló építőanyagárak kezelésére

Portfolio
Az építési célú beruházások az összértéket tekintve évek óta a közbeszerzéseken belül a legnagyobb részarányú kategóriát teszik ki. Idén október végéig mintegy 2500 milliárd forint értékben folytattak le építési célú közbeszerzéseket, mely a teljes volumen közel kétharmadát jelenti. Az építési célú közbeszerzések szabályszerű lebonyolítása, a beruházások kiszámíthatósága, valamint a prevenció erősítése érdekében szeptemberben indított országos szakmai rendezvénysorozatot a Közbeszerzési Hatóság, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségével (ÉVOSZ), valamint a Magyar Mérnöki Kamarával (MMK) közösen. A roadshow aktuális állomásának november 11-én Kecskemét adott helyet.

Kecskeméten folytatódott „A közbeszerzések mérnöki szemmel” elnevezésű országos szakmai roadshow novemberben. A rendezvénysorozat célja, hogy a közbeszerzésekkel foglalkozó szakemberekkel, valamint a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókkal (FAKSZ) a három rendező szervezet (Közbeszerzési Hatóság, ÉVOSZ és MMK) a legfrissebb információkat, tudnivalókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés