Előfizetői tartalom

Véleményt mondtak az olvasóink: így alakítanák át a Lánchíd közlekedését a felújítás után

Portfolio
Néhány nappal ezelőtt arra kértük olvasóinkat, hogy mondják el véleményüket a Lánchíd jövőbeli közlekedésével kapcsolatban. A fő kérdés az volt, hogy a híd felújítását követően maradjon-e a korábbi közlekedés a hídon, vagy bármilyen formában átalakítsák-e azt, meghatározva, hogy milyen járművek használhatják a jövőben a hidat. A rövid kérdőívet közel 3000 olvasónk töltötte ki.

A Lánchíd felújítása során egyre többször merül fel az, hogy az átadást követően ne az eredeti forgalom álljon vissza, hanem alternatív módon, csak bizonyos járművek használhassák a hidat. Ennek kapcsán kíváncsiak voltunk olvasóink véleményére is, hogy ők mit gondolnak az ötletről. Négy válaszlehetőséget megadva egy rövid kérdőívet készítettünk, amit közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés