cement építőipar
Ingatlan

Új vezető érkezik a Duna-Dráva Cement élére

Portfolio
Új vezérigazgató érkezik januártól a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) élére. A számos üzletágat működtető nagyvállalatot Szarkándi János elnök-vezérigazgató nyugdíjba vonulása után 2023 januárjától Szilágyi Zsolt fogja irányítani.

Az új vezető hosszú ideje a vállalat meghatározó tagja, különböző területeken több mint két évtizede segíti és támogatja munkájával a DDC működését. Szilágyi Zsolt jelenleg építőanyag és kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként dolgozik a vállalatnál, 2023. január 1-től a DDC elnök-vezérigazgatójaként folytatja munkáját. Egy átadási, betanulási folyamat zárásaként kerül majd sor a vezetőváltásra.

Szilágyi Zsolt 1999-ben, műszaki koordinátor pozícióban kezdte el pályafutását a DDC-nél. Később dolgozott beruházási projektvezetőként, majd a Váci Cementgyár termelési vezetőjeként, illetve gyárigazgatójaként is. Szakirányú műszaki végzettségei mellett mesterdiplomát is szerzett, majd a Stanford Egyetemen Operatív vezetés szakot is elvégzett.

Új lakás keresőTOVÁBB AZ ADATBÁZISRA
BudaPart
29–124 m20–0 M Ft
Metrodom Zugló Lakópark
29–90 m250–150 M Ft
Napfény Resort
41.97–182.31 m258.97–373.83 M Ft
Waterfront City III. ütem
28–85 m252.6–169.9 M Ft
Zöldmező Lakópark
28.95–83.3 m228.68–70.06 M Ft

A DDC cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. A vállalat két, németországi székhelyű építőanyag-ipari társaság, a Heidelberg Materials és a SCHWENK Zement KG 50-50 százalékos tulajdonában van. Cement-, Beton-, Kavics- és Térkőüzletágai, valamint a Beton Technológia Centrum Kft. országszerte közel 700 alkalmazottat foglalkoztatnak.

A cementgyártás az utóbbi időben kiemelt jelentőségű Magyarországon, szeptemberben megjelent egy rendelet egy állami tulajdonú cementgyár létrehozásáról, amelyre az építőipari alapanyag-ellátása biztosítása érdekében van szükség. Úgy tűnik, hogy a kormány így biztosítaná, hogy ne akadjon meg a minden beruházás alapjaként szolgáló betonozási folyamat a cement esetleges hiánya miatt.

Címlapkép forrása: Getty Images

szeniczey gergő mnb portfolio biztosítás 2020 konferencia
apple iphone telefon
STA_4224
4iG_Irodahaz_Montevideo
forint
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Könyvelő munkatárs

Könyvelő munkatárs
2022. november 30.
Agrárszektor Konferencia 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Blaha a híres