Előfizetői tartalom

Nemzetközi értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group

Portfolio
Nemzetközi értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group, a társaság egyre fokozódó nemzetközi jelenlétének támogatása céljából. A pozíciót Kovács András, a társaság jelenlegi értékesítési igazgatója látja majd el, miközben továbbra is hozzá tartozik majd a magyarországi értékesítési feladatok felügyelete is. A kinevezés értelmében a szakember feladatkörébe a nemzetközi iroda, valamint a raktárakkal és logisztikai ingatlanokkal kapcsolatos értékesítési és bérbeadási tevékenység tartozik majd. Az új pozíció létrejöttét a társaság nemzetközi ingatlanportfóliójának dinamikus bővülése, valamint a további, ambiciózus terjeszkedési tervek tették szükségessé.

Nemzetközi értékesítési igazgatói pozíciót hozott létre az Indotek Group, amelyet a külföldi ingatlanportfóliójának üzemmérete, valamint a további növekedési tervei tettek indokolttá. A pozíciót Kovács András, a társaság jelenlegi értékesítési igazgatója tölti be. Mindazonáltal új feladatkörének továbbra is a részét képezi majd a magyarországi értékesítési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái