FONTOS Nevetségesen régimódi technológiával figyelhette meg Kína az egész világot, de ez eddig nem tűnt föl senkinek
 
Előfizetői tartalom

Részletes térképen a hazai lakásárak: most pontosan kiderül, hol, mennyit ér egy négyzetméter

Portfolio
Az első félévben összességében még jó számokat produkáló lakáspiac az őszi hónapokra látványosan lelassult. A romló makrogazdasági keretrendszer és csökkenő forgalom már egyértelműen jelzi, hogy ciklusfordulóhoz érkeztünk, míg az árak alakulása és az építési volumen időben kis késéssel, a 2023-as számokkal csatlakozhat majd a negatív előjelű indikátorokhoz – derül ki az OTP Jelzálogbank legfrissebb Lakóingatlan Értéktérkép elemzéséből, ami ismét részletes térképeken mutatja meg, hogy hol, milyen lakásárak jellemzők most Magyarországon.

A NAV idei első háromnegyedéves adatait feldolgozó elemzés az előző év hasonló időszakához viszonyítva országosan 21,1%-os drágulást mutat. Az első félév minimális forgalmi visszaesése után, a nyári hónapok óta, a tavalyi hasonló időszakkal összevetve nagyobb arányú tranzakciószám-csökkenés látható. A megyei jogú városok és a kisebb városok Budapestnél ismét...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái