FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Horrorba illő történet - Már épületeket hackelnek a kiberbűnözők

A LEO szervézésében adott elő az épületüzemeltetéssel foglalkozó izraeli Novigo Consulting nevű vállalat, melynek egyik alapítója, Miki Barel korábban az izraeli katonai rendőrség feje volt. A szakemberek bemutatták a saját területükön definiált nehézségeket, és megoldási tanácsokat adtak a vendégeknek. A prezentáció során szó esett a kiberbűnözésről és a beépített tűzoltó berendezésekről.

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége, röviden LEO által szervezett eseményen előadó vállalat vezetői különböző szakterületekről érkeztek. Ahogy már említettük van köztük leszerelt katonatiszt, finanszírozási szakértő, és kiberbiztonsági szakember is így átfogó képet tudtak nyújtani, a káresetek megelőzéséről....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés