Előfizetői tartalom

Országos Taxi Szövetség: a taxizás ára hamarosan nőni fog

Portfolio
Várhatóan növekvő tarifákról és a folyamatban lévő egyeztetésekről számolt be a növekedés.hu-nak Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke. Elmondta, hogy a társaságoknál azt is tervezik, hogy kivezetik az előrendeléseket, mert túl nehéz autóhoz jutni és nem optimális, ha egy-egy taxinak sokat kell várakoznia a címen, amíg megérkezik az utas.

"A taxizás ára hamarosan nőni fog, de hogy pontosan mennyivel az még nem dőlt el. A tárgyalások már decemberben megkezdődtek, de a közelgő karácsonyi ünnepek miatt úgy döntöttünk, hogy januárban folytatjuk az egyeztetéseket” - mondta el a lapnak a szövetség elnöke. Az emelési szándék mögött az infláció, illetve az üzemanyagár-sapka megszűnése áll, Metál Zoltán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés