Előfizetői tartalom

A fővároson kívül is röpködnek a súlyos milliók a lakásokra - Íme a legdrágább vidéki városok

Portfolio
A lakáspiaci tranzakciók alapján legdrágábbnak titulált városokat sorra véve, talán nem okoz nagy meglepetést, hogy szinte kizárólag Pest megyei vagy Balaton környéki települések kerülhetnek egy top10-es listára. A 2021-es lakáspiaci átlagárakat nézve 800 ezer forint alatt marad még a legdrágább városban is az egy négyzetméterért fizetendő összeg. Árnyalja azonban a képet (az árakat és a sorrendet is) ha szétválasztjuk a különböző ingatlantípusokat: megnéztük hát az átlagokat a családi házak, a társasházi lakások és a panellakásokra vonatkoztatva is.

Már bemutattuk azokat a budapesti utcákat, ahol 2021-ben a legmagasabb, és azokat is, ahol a legalacsonyabb árakon cseréltek gazdát a lakások, illetve Magyarország legdrágább, illetve legolcsóbb községeiről is készítettünk top10-es listát. Folytatva a 2021-es adásvételekről szóló cikksorozatunkat a KSH által nemrég kiadott Ingatlanadattár, Magyarországi lakásárak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái