Előfizetői tartalom

Fura szállások Magyarországon - Íme egy lista azoknak, akik unják az ugyanolyan apartmanokat és hoteleket

Portfolio
Vízalatti hotelek, buboréksátrak a sivatag közepén, kéfős ágy egy repülő pilótfülkéjében, vagy kisebb apartman egy világítótoronyban - ez csak néhány példa a világ legextrémebb szálláshelyeiről. Bár ennyire abszurd szállásokat Magyarországon nem találtunk, itt is van néhány, ami más, extrább, mint a megszokott hotelek, apartmanok, vendégházak. A neten elérhető érdekességekből válogattunk.

Kilátóban aludni Akinek nincs tériszonya, és kedveli a kempinghez hasonló megoldásokat, annak izgalmas lehet a mátraszentimrei Galyatetőn lévő kilátó, pontosabban a kilátóban lévő szálláshely. A 30 méter magas kilátó felső három emeletét ugyanis (emeletenként) 5 fős szállássá alakították ki. Az egylégterű úgynevezett bivakokban áram és wifi is van, egyedül a fürdőszoba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés