Előfizetői tartalom

Módosultak a korábbi tervek - Ilyen lesz a valóságban a zuglói óriásberuházás

Portfolio
Lakossági fórumon ismertette a Bayer Construct Zrt. Zugló új városnegyedének módosított terveit. A beruházó elmondta, hogy a városnegyedben jelentősen módosul az iroda és lakóépületek aránya. Az eredetileg tervezett 950 lakás helyett az új terv szerint csak 168 lakás épül, ami mellé 10 000 négyzetméteren bevásárlóutca, 130 000 négyzetméteren iroda és 42 000 négyzetméteren parkosított terület létesül. Az épületek köré 550 fát telepítenek, valamint további 185 fát a megújuló közterületeken helyeznek el.

A fentiek mellett a projekt ütemterve is módosult, a korábban tervezett 2030-as befejezés helyett, már 2026 második negyedévében elkészülhet a fejlesztés. A földmunkák és szerkezetépítési munkálatok befejezése 2024 végéig várható. A beruházás keretében a Bosnyák tér és a Rákos-patak közötti mintegy 7 hektáros területen nyolc épületet – egy lakó- és hét irodaépületet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés