Előfizetői tartalom

Elkészült az atlétikai stadion

Portfolio
2023. március végére a legjelentősebb mérföldkövéhez érkezett a 2023-as atlétikai világbajnokságnak otthont adó Nemzeti Atlétikai Központ (NAK): 2023. március 1-jén a generálkivitelező ZÁÉV Zrt. és a Magyar Építő Zrt. alkotta konzorcium szakemberei megkezdték a projekt műszaki átadás-átvételének folyamatát - írja a magyarepitok.hu a konzorciumtól kapott tájékoztatás alapján.

A portál kitér arra, hogy a stadionépület szerkezetépítési munkáihoz az alapozásig közel 100.000 köbméter földet termeltek ki a cölöpözési munkákig. Ez a mennyiség azért is számottevő, mert egy Puskás Aréna méretű focipálya alapterületén nagyjából 20 méter magas földhalmot képezne. A beszámoló kiemeli továbbá, hogy a cölöpalapozáshoz 1.200 tonna betonacélt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés