Előfizetői tartalom

Eladjam vagy kiadjam az örökölt lakást?

Portfolio
Kiadni vagy eladni? - merülhet fel a kérdés sokakban, akik örökölnek egy lakást. A szakértők szerint a legtöbb örökös olyan helyzetben van, hogy a kérdés nem jelent számára valódi dilemmát, persze, aki hosszabb időtávban gondolkodik és nincs kényszerhelyzetben, annak érdemes megfontolni a döntést - hívták fel a figyelmet a Balla Ingatlan szakértői.

Az elmúlt egy évben lassabbá vált az értékesítés a lakáspiacon, csökkent a tranzakciók száma, így a korábbinál nehezebb helyzetbe kerültek azok az ingatlantulajdonosok, akik örökösként jutottak hozzá egy lakáshoz vagy házhoz, de azt eladnák. Nem könnyíti meg a helyzetüket, hogy a korábban megszokott vagy általuk elvárt áron nem biztos, hogy sikerül értékesíteniük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés