Előfizetői tartalom

Kiterjesztett valósággal segíti a munkát egy építőipari cég

Portfolio
A digitalizáció ma már az ipar szinte összes ágazatában utat tört magának, nincs ez másként az építőiparban sem. Napjainkban számtalan, építészeti és tervezői igényeket kielégítő, szaktudáshoz és feladatokhoz szabott programok sokasága megtalálható a piacon. Ezek segítségével leegyszerűsíthetők a munkafolyamatok és minden munkafázisban felmérhetők az igények. Ennek hatására a Wienerberger megújult weboldallal igyekszik segíteni az építészek munkáját.

Megújult struktúrával bővült a Wienerberger weboldala, melynek célja, hogy a felhasználói szokásokhoz igazodva támogassa az építészek munkáját a tervezéstől a beépítésig. A megszokott BIM/CAD bővítmények, 2D részletrajzok és a videós tartalmak mellett, készültek olyan csomópontok is, melyek 3D verzióban is megtekinthetők. Ez a funkció tableten és telefonon a kiterjesztett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés