Előfizetői tartalom

Több mint 5 milliárd forintos gyárfejlesztést hajtottak végre egy alföldi városban

Portfolio
Összesen több mint 5,3 milliárd forintos fejlesztéssorozatot hajtott végre az elmúlt időszakban a Villeroy & Boch a hódmezővásárhelyi gyárában . A 275 éves vállalatnál mostantól a kerámiavécék magasnyomású technológiával is készülnek, miközben új mázolósorok is szolgálják a hatékonyságot, és egyben könnyebbé teszik az ott dolgozók munkáját. A csoport, amely 2022-ben 994,5 millió euró árbevételt ért el (+5,2% az előző évhez képest), két márkájával, a Villeroy & Boch és az Alföldi révén piacvezető pozíciót tölt be a magyar szaniterkerámia piacon.

Teljes gőzzel folytatja beruházásait Magyarországon és világszerte a kerámiatermék-gyártójaként ismert Villeroy & Boch. A cégcsoport világszerte legnagyobb szanitergyárában, a hódmezővásárhelyi üzemben az elmúlt három évben összesen több mint 5,3 milliárd forint - 14 millió euró - értékben indított el különböző fejlesztéseket. Ezeknek köszönhetően a korábbinál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés