Előfizetői tartalom

Fordulat a Balaton és a Velencei-tó lakáspiacán - Érdemes most ingatlant venni?

Véget ért a nyár és úgy tűnik, az idei szezon nemcsak a turizmusban, de a lakáspiacon is változásokat hozott mind a Balatonnál, mind a Velencei-tónál. A korábbi vásárlói rohamnak egy időre vége, és a keresleti piac hirtelen kínálati piacba fordult. Hogy mi jellemzi most a két népszerű üdülőhelyünk lakáspiacát, arról a már megszokott módon a helyi szakértőket kérdeztük, ezzel folytatva vidéki lakáspiaci sorozatunkat.

Hogy alakul az idei évben a lakáspiaci kereslet és kínálat a Balaton-parti településeken, illetve a Velencei-tónál? Milyen típusú és értékű ingatlanok a legkeresettebbek? Mennyi idő alatt lehet eladni a lakásokat? Továbbra is szárnyalnak a lakásépítések? Egyáltalán mi várható az érintett piacokon az előttünk álló évben. Többek között ezeket a kérdéseket tettük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés