FONTOS Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír
 
Előfizetői tartalom

Ezzel az egyszerű megoldással jelentősen növelhető az ingatlanok eladhatósága

Portfolio
Bár az áremelkedések hatására 2023 elején jelentősen visszaesett a kereslet az építőipar és az építési termékek iránt, Koji László, az ÉVOSZ elnöke szerint az energiahatékonyság növelése egyre fontosabb szempont a magyaroknak is. A beépített tetőterek jelentősen emelhetik az ingatlanok értékét és eladhatóságát, a sokakat visszatartó tévhitekre pedig a modern építészeti megoldások már rácáfoltak – derül ki a VELUX Cégcsoport által közzétett Tetőtéri Panorámából.

Koji László szerint a múlt év egészében 25,4%-os áremelkedés sújtotta az építőipart, és 2023 elején további áremelkedésekkel nézett szembe a piac. Ez megmutatkozik a lakásárak alakulásában is, amelyek idehaza az európai átlaghoz képest is jelentősen drágultak: az EU-ban 2023 első negyedévében a lakásárak 0,8%-kal emelkedtek az előző év azonos negyedévéhez képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés