Előfizetői tartalom

Ezzel az egyszerű megoldással jelentősen növelhető az ingatlanok eladhatósága

Portfolio
Bár az áremelkedések hatására 2023 elején jelentősen visszaesett a kereslet az építőipar és az építési termékek iránt, Koji László, az ÉVOSZ elnöke szerint az energiahatékonyság növelése egyre fontosabb szempont a magyaroknak is. A beépített tetőterek jelentősen emelhetik az ingatlanok értékét és eladhatóságát, a sokakat visszatartó tévhitekre pedig a modern építészeti megoldások már rácáfoltak – derül ki a VELUX Cégcsoport által közzétett Tetőtéri Panorámából.

Koji László szerint a múlt év egészében 25,4%-os áremelkedés sújtotta az építőipart, és 2023 elején további áremelkedésekkel nézett szembe a piac. Ez megmutatkozik a lakásárak alakulásában is, amelyek idehaza az európai átlaghoz képest is jelentősen drágultak: az EU-ban 2023 első negyedévében a lakásárak 0,8%-kal emelkedtek az előző év azonos negyedévéhez képest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés