Előfizetői tartalom

Idén először a vidéki fejlesztések volumene meghaladja a fővárosét

Portfolio
A fővárosit is meghaladó volumenű vidéki fejlesztésekkel, ipari ingatlanokkal és prémium irodákkal szerepel a kiállítók között Magyarország a világ egyik legrangosabb ingatlanfejlesztési szakkiállításán, a 25. müncheni EXPO REAL-on október 4-6. között, ahol 75 országból, több mint 2000 kiállító és közel 40 000 döntéshozó jelenik meg. A Magyarország-Budapest-stand fókuszában a főváros mellett Debrecen, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa és Szolnok fejlesztéseit, gazdasági környezetét is megismerhetik a magyarországi befektetési lehetőségek iránt érdeklődő nemzetközi befektetők. A Magyarország-Budapest-standot közösen alakította ki a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK), a fő kiállító a Liget Budapest Projekt, szakmai támogató a CBRE ingatlantanácsadó.

A Magyarországra érkező tőkebefektetések a tavalyi után, idén is rekordot döntenek, ami egyrészt kiemelt figyelmet vonz hazánkra, másrészt jó lehetőséget jelent a professzionális ingatlanfejlesztők számára is - mondta el Takács Ernő az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) elnöke. Bár az ingatlanfejlesztések lendületét a globálisan és itthon is lassuló gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés