Előfizetői tartalom

Ezért van most nehéz helyzetben a magyar ingatlanpiac

Portfolio
Egy régiós felmérés során, ami azt kérdezte, hogy melyik piacnak vannak most Kelet-Közép-Európában a legjobb befektetési lehetőségei, a válaszadók mindössze 6 százalék választotta Magyarországot. Hogy mi ennek az oka, hogyan teljesít a magyar ingatlanpiac a régió többi országához képest és hogy mik most a legjobb eszközosztályok finanszírozás szempontjából, arról a Property Investment Forum 2023 konferencián Csürös Csanád, CEO, Property Forum kérdezte a szakértőket.

"Magyarország iránt most alacsonyabb a befektetői bizalom, de az ingatlan eleve nem a legnépszerűbb szektor, amit a tranzakciók hiánya is mutat. Ebben is jönni fog azonban egy változás, nyugaton, például Spanyolországban és Olaszországban már élénkülés látható. A tranzakciók a mai piacon csak akkor történnek meg, ha erős motiváció van az eladásra, de a régiós befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés