Előfizetői tartalom

Ezzel a módszerrel szüntetnék meg a legnagyobb cégek az építőipart sújtó munkaerőhiányt

Portfolio
Valós munkakörnyezetben gyakorolhatnak az építőiparban elhelyezkedni készülő diákok: három magyar nagyvállalat ugyanis képzőközpontot hozott létre. A Bayer Construct Zrt., a KÉSZ Csoport és a Market Építő Zrt. által életre hívott Tudásépítő Team Ágazati Képzőközpont jelenleg három évfolyamon közel 200 diákot oktat, naprakész, gyakorlatorientált szaktudást átadva a fiataloknak. Ebbe a programba kapcsolódott be nemrég egy szakmai nap keretein belül a főként az építőipar számára munkagépeket gyártó és forgalmazó HILTI. A diákoknak lehetőségük nyílt számos profi munkagépet „élesben” kezelni és kipróbálni. Az együttműködés az ágazat versenyképességének egyik fontos lépése, hogy regionálisan fejlett ágazati oktatási bázisok jöjjenek létre.

Gyakorlati tudást ad át az építőiparban elhelyezkedni kívánó fiataloknak a 2022-ben alapított Tudásépítő Team Ágazati Képzőközpont Nonprofit Zrt. A továbbképzési intézményt három jelentős magyar szereplő, a Bayer Construct Zrt., a KÉSZ Csoport és a Market Építő Zrt. hozta létre a szakemberhiány felszámolására, iparági összefogás keretében. Tanulás élesben ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés