Előfizetői tartalom

Megrohanták a budai kerületeket a lakásvásárlók

Portfolio
Fokozódott a vevői érdeklődés a budai kerületek iránt 2023-ban. A kereslet hatása a megvalósult tranzakciókat is átformálta, hiszen a fővárosi szerződéskötések között megduplázódott a budai eladások aránya 2022-höz képest. Idén egy teljes szobával tágasabb otthonokat, a tavalyinál közel harmadával többért választanak a vásárlók Budán a Duna House adatai szerint.

Tartósan átvehették a változó ingatlanpiacon a belváros szerepét a budai kerületek, ugyanis idén már hat alkalommal előzte meg a XI. vagy a II. kerület, esetleg mindkettő egyszerre Erzsébet- és Terézvárost az ingatlanközvetítő kerületek közötti népszerűséget vizsgáló felmérése szerint – ismertette a társaság a közleményben. A főváros 23 kerülete közül két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés