Előfizetői tartalom

Így néz ki belülről a főváros legújabb ötcsillagos szállodája

Portfolio
Megnyitotta kapuit a vendégek előtt a belvárosi Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection szálloda. A főváros V. kerületében található hotelt három különböző korban és stílusban épült épületből alakították ki. A BDPST Group fejlesztésében megvalósult szálloda építészeti koncepciójáért és belsőépítészetéért az olasz Lissoni&Partners felelt, a szálloda szakági terveit a TSPC készítette, a fejlesztés pedig a Market Építő Zrt. kivitelezésében valósult meg.

Átadták a Vörösmarty tér–Vigadó utca–Apáczai Csere János utca–Dorottya utca által határolt tömbben elkészült ötcsillagos szállodát. A Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection a nevét Mária Dorottya württembergi főhercegnőről kapta és az alábbi három épültből alakították ki: a Weber-ház (1873), a Pesti Hazai Első Takarékpénztár egykori neoreneszánsz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés