Előfizetői tartalom

Mennyire gazdag a "Reszkessetek betörők" McCallister családja? - Kiszámolták a közgazdászok

Portfolio
Több mint 30 évre része a karácsonyoknak a "Reszkessetek betörők" című film, amit sokadszorra végignézve is felmerül a kérdés, hogy mennyire gazdag a filmben szereplő McCallister család. Az biztos, hogy a közgazdászok és filmes bennfentesek szerint is vagyoni helyzetüket tekintve az Egyesült Államok felső 1 százalékába tartoznak, amit az általuk birtokolt ingatlan értéke is bizonyít - írja a The New York Times.

A tengerentúlon 1990-ben, nálunk pedig 1991-ben bemutatott "Reszkessetek betörők" az évtizedek alatt szinte semmit sem veszített népszerűségéből, sőt Magyarországon és más országokban is a karácsonyi időszak egyik kötelező filmje. Sokan a házak kivilágításának elterjedését is ehhez a filmhez vezetik vissza, de ami a film poénjain túl azóta is sokakat foglalkoztat, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés