Előfizetői tartalom

Hatalmas ingatlantranzakciók vannak kilátásban - Állami intézmények költözhetnek a BudaPartra

Portfolio
Több állami intézmény és állami tulajdonú cég is a BudaParton épülő irodaházakban rendezheti be új központját - értesült a Telex. A leendő bérlők között a MÁV-csoport, az Állami Számvevőszék, a Nemzeti Választási Iroda és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala is felmerült, a döntést azonban a piac szereplői egyelőre nem erősítették meg.

A lap értesülései szerint a Hengermalom utca végén, a Dürer Kerttel szemben épülő 27 ezer négyzetméteres BOA elnevezésű irodaházat az Állami Számvevőszék és a Nemzeti Választási Iroda közösen bérli majd. A Budafoki út és a Hauszmann Alajos utca kereszteződésénél épülő 30 ezer négyzetméteres irodaháznak a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) lehet majd a bérlője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés