Előfizetői tartalom

Hihetetlen projektek: ezek lesznek idén a világ legnagyobb beruházásai

Sivatagi felhőkarcolók, víz alatti alagutak és hatalmas gátak sorolhatók a 2023-ban átadott legnagyobb beruházások közé, de óriásberuházásokból idén sem lesz hiány. A párizsi olimpia helyszínei mellett kelet-ázsiai és észak-amerikai felhőkarcolók, ausztrál metróprojekt és európai országok különleges épületei is helyet kaptak a listán. Az alábbiakban világ tíz legnagyobb, 2024-es átadású projektjét gyűjtöttük össze.

A globális építőipar idén is számos új projekttel fogja bővíteni a legnagyobb beruházások körét. Ezek közül több is a párizsi olimpiához kapcsolódik, de szinte mindegyik kontinensről találunk olyan grandiózus fejlesztést, ami felkerülhetett a top10-es listára. A TheB1M gyűjtése alapján megnéztük, melyik az a tíz legnagyobb projekt, amit a tervek szerint 2024-ben adnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés