Előfizetői tartalom

Jelentős üzletet kötöttek a Budapest melletti ingatlanpiacon

Portfolio
Jelentős megállapodást írt alá az egyik legnagyobb regionális csomaglogisztikai szereplővel az East Gate Pro Business Parkban a WING. Az M3 és M0 autópályák kereszteződésénél található üzleti park az East Gate folyatásaként épül. A parkban tavaly adták át a harmadik csarnoképületet, most pedig a negyedik, B2-es csarnokra kötött hosszú távú előbérleti szerződést a cégcsoport. A 9000 négyzetméteres épület built-to-suit (BTS) előbérleti konstrukcióban valósul meg 2024 végére.

Hosszú távú szerződést kötött egy Kelet-Közép-Európában aktív csomaglogisztikai cégcsoport magyarországi leányvállalatával az East Gate Pro Business Park negyedik csarnokának bérbeadásáról a WING Industrial. A bérlő igényeihez társítottan a B2-es csarnok a sztenderd raktáraktól eltérően többek között jelentősebb irodaaránnyal, nagyobb manipulációs és parkolóterülettel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés