Egy Los Angeles-i felhőkarcoló 27 emeletét fújták le graffitisek egyetlen éjszaka alatt
Ingatlan

Egy Los Angeles-i felhőkarcoló 27 emeletét fújták le graffitisek egyetlen éjszaka alatt

Portfolio
Több mint egy tucat ember tört be a Los Angeles-i Oceanwide Plaza üresen álló felhőkarcolójába, hogy annak ablakait festékszóróval fújják le. Egyelőre nem derült ki, hogy az emberek pontosan mennyi ideig tartózkodtak a 40 emeletes épületben és hogyan jutottak be, de a graffitit kedden jelentették a rendőrségnek - írja a The New York Times.

Egy Los Angeles-i toronyház legalább 27 emeletét fújta le váratlanul egy graffitis csoport. Az egymilliárd dolláros Oceanwide Plaza luxusingatlan-fejlesztés építése 2019-ben elakadt, miután a kínai székhelyű fejlesztő kifogyott a pénzből, így az épület azóta befejezetlen. A projekt a Crypto.com Aréna mellett található, ahol február 4-én a Grammy-díjátadót tartották.

A rendőrség tájékoztatása szerint több mint egy tucat ember vett részt a falfirkálásban, akik közül szinte mindenki elmenekült a rendőrök kiérkezése előtt, de két férfit elkaptak, őket birtokháborításért vádolták, majd elengedték őket. Sokak szerint a graffitik legalább felhívták a figyelmet arra, hogy a városban évek óta befejezetlen épületek állnak, ugyanakkor a behatolók mégis megsértették a törvényt.

Címlapkép forrása: Mario Tama/Getty Images

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

Holdblog

Miért kellett a Mol-nak az UTE?!

HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molról, meg Ryan Goslingról.  Jó szórakozást! 00:45    Miért kellett a Mol-nak a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak

Privát bankár

Privát bankár
Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!