Előfizetői tartalom

Egy Los Angeles-i felhőkarcoló 27 emeletét fújták le graffitisek egyetlen éjszaka alatt

Portfolio
Több mint egy tucat ember tört be a Los Angeles-i Oceanwide Plaza üresen álló felhőkarcolójába, hogy annak ablakait festékszóróval fújják le. Egyelőre nem derült ki, hogy az emberek pontosan mennyi ideig tartózkodtak a 40 emeletes épületben és hogyan jutottak be, de a graffitit kedden jelentették a rendőrségnek - írja a The New York Times.

Egy Los Angeles-i toronyház legalább 27 emeletét fújta le váratlanul egy graffitis csoport. Az egymilliárd dolláros Oceanwide Plaza luxusingatlan-fejlesztés építése 2019-ben elakadt, miután a kínai székhelyű fejlesztő kifogyott a pénzből, így az épület azóta befejezetlen. A projekt a Crypto.com Aréna mellett található, ahol február 4-én a Grammy-díjátadót tartották. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés