Előfizetői tartalom

Lakást vennél? - Ezekre a rejtett költségekre jobb, ha odafigyelsz

Portfolio
Ne csak az árat nézzük, amikor azt fontolgatjuk, hogy érdemes-e már vevőként belépni a lassan újraéledező hazai lakáspiacra! – javasolja az OTP Ingatlanpont szakértője. A lakások árcédulája korántsem mutat meg mindent az otthonszerzés költségei közül. Ezért ajánlják az ingatlanszakértők mindenkinek, hogy egy költségvetés összeállításával készüljenek a lakásvásárlásra.

A költségvetés alapján a vásárlók egyrészt már előre és pontosabban láthatják, hogy mit engedhetnek meg maguknak, másrészt sok olyan kényes pontra mutathat rá, amire, ha nem figyelnek, százezreket vagy éppen milliókat veszthetnek. A főbb tételeket pedig még a gyakorlottabb ingatlanvásárlóknak is érdemes időről-időre áttekinteniük, mert például a támogatásokra vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés