Előfizetői tartalom

Bizonytalanságokkal teli év elé néz az építőipar

Portfolio
Kiszámíthatatlan, gazdasági és geopolitikai bizonytalanságokat ígérő évre számít az építőiparban a PlanRadar. A cég szakértői szerint az új technológiák, a digitális megoldások alkalmazásának elterjedése a 2023-ban tapasztalt megtorpanás után hatékonyan támogathatja a képlékeny környezetben gyorsan változó üzleti elvárások teljesítését, a tartós növekedés beindítását.

Az európai ingatlanpiaci kilátásokat kettősség jellemzi: az előrejelzések szerint 2024-ben ugyan beindulhat a lassú növekedés, de a gazdasági környezet továbbra is számos fenyegető kihívást tartogat. Az elmúlt időszak magas hitelköltségei, az infláció, a konzervatív hitelezési gyakorlat elhúzódó hatásai idén negatívan befolyásolhatják a keresletet, visszafoghatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés