Előfizetői tartalom

Újrahasznosított acélból is készülnek építőipari termékek - Így lesznek zöldebbek az épületek

Portfolio
A svéd építőipari vállalat, a Lindab, tavaly jelentette be, hogy a világon elsőként gyárt fosszilis anyagoktól mentes acélból légcsatornákat, melyeket teszt jelleggel szállítottak le svéd építőipari projektekre. Mostantól a vállalat szélesebb körben is elérhetővé tette az újrahasznosított acélból készült légtechnikai termékeit - áll a közleményükben. Az építőipari zöld megoldásokról is szó lesz március 21-én az Építőipar 2024 konferencián.

A legalább 75%-ban újrahasznosított acélból készült kör keresztmetszetű légcsatorna rendszer szélesebb piaci körben is elérhető vált a vállalat tájékoztatása szerint, ezzel is segítve a fenntartható épületek és építési anyagok iránti növekvő kereslet kiszolgálását. A 75%-ban újrahasznosított acéltermék 60%-kal csökkenti a CO2-kibocsátást a hagyományos acélból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés