Előfizetői tartalom

Kiderült, mikor indulhatnak a régióközpontokat összekötő vasúti beruházások Magyarországon

Portfolio
Az ingatlanbefektetések volumene a korábbi közel 2 milliárd euróról tavaly 0,5 milliárd alá csökkent Magyarországon. Hogy honnan lesznek megrendelések, és milyen megrendelésektől várja az építőipar a megmentést 2024-2026 között, arról Székely Ádám, az Infogroup ügyvezető igazgatója és tulajdonosa, az IFK, alelnöke a Portfolio Építőipar 2024 konferencián kérdezte a szakértőket, akik kitértek többek között arra is, hogy az ipari beruházásokhoz milyen infrastrukturális beruházások készülhetnek, hogyan lehetne anticiklikus gazdaságpolitikát folytatni, illetve mi várható a vasútfejlesztések és a rákosrendezői projekt terén.

Az inflációs hangulat legyőzése után óvatos optimizmus uralkodik az ingatlanpiacokon Európában. Az irodákkal kapcsolatban is optimistább a hangulat. Az ipari termékek vonatkozásában a portfóliókat keresik a befektetők, de ez a kiskereskedelemben is igaz. Magyarországon a szabályozási, pénzügyi és inflációs kockázatok jelentik a fő problémákat, így sajnos nem javult a régión...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés