Hamarosan megkezdődik a Duna Terasz Grande lakásainak birtokbaadása

Portfolio
Ahogy korábban írtunk róla, március 27-én az előző kivitelező cég, a KÉSZ Építő Zrt. elhagyta a Duna Terasz Grande területét, a beruházó pedig birtokba lépett. Jelenleg a központi rendszerek, a lakások és egyéb ingatlanegységek állapotának felmérése zajlik, és hamarosan megkezdődhet a kulcsok átadása az arra alkalmas ingatlanegységek esetében - közölte a Duna Terasz Grande.

A KÉSZ levonulását követően a Duna Terasz Grande Kft. által megbízott műszaki ellenőrök megkezdték a társasházak üzemeltetéséhez szükséges rendszerek és a lakások, illetve egyéb ingatlanegységek állapotának felmérését, valamint a leendő kivitelezőkkel való egyeztetések véglegesítését, amely eddig az épület és a hibák megtekintése nélkül nem volt lehetséges.

a cég szerint Rövid időn belül ütemesen meg is kezdődhetnek a birtokbaadások az arra alkalmas lakások és egyéb ingatlanegységek esetében.

A banki folyósítások kapcsán is áttörést jelentett a birtok visszaszerzése, melyről a fejlesztő értesítette az OTP Bankot. A bank arról tájékoztatta az érintetteket, hogy amikor a támogatási- és a lakáskölcsön-szerződések folyósítási feltételeinek teljesülését igazoló dokumentumokat a bankhoz benyújtják, a lehető leggyorsabban teljesítik a Duna Terasz Grande ügyfelei számára a finanszírozást.

Címlapkép forrása: Duna Terasz Grande

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF