Előfizetői tartalom

Botrány Budapest legnagyobb lakásépítése körül - Megszólalt a fejlesztő és a kivitelező

Ahogy néhány napja írtuk, hiába készült el a 790 lakásos Duna Terasz Grande társasház, a vásárlók mégsem tudnak lakásaikba beköltözni a fejlesztő és a kivitelező cég vitája miatt. Legutóbbi cikkünk hatására több pórul járt vásárló is megkeresett minket, és a fejlesztő D&B Ingatlanfejlesztő Csoport, valamint a kivitelező KÉSZ Építő Zrt. is megszólalt.

Bár fél év csúszással elkészült az épület, a vásárlók nem tudnak beköltözni a főváros legnagyobb, 790 lakásos társasházába. A XIII. kerületi Duna-parton megvalósuló beruházásnál ugyanis hiába történt meg a társasházalapítás és van meg a használatbavételi engedély is, a fejlesztő és a kivitelező vitája miatt teljes bizonytalanságban várnak a vásárlók, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés