Grandiózus bővítéseket terveznek Európában a legnagyobb szállodaláncok
Ingatlan

Grandiózus bővítéseket terveznek Európában a legnagyobb szállodaláncok

Portfolio
Több nagy nemzetközi szállodalánc is nagyszabású terjeszkedési tervet hirdetett meg Európában válaszul a pandémia utáni utazási boomra. Többek között az InterContinental Hotels Group és a Marriott is több száz szállodát integrálna márkáiba - számolt be a Financial Times.

A nemzetközi szállodaláncok az európai piacon tervezik bővíteni kapacitásukat, hogy kiaknázzák az utazási igények növekedésében rejlő lehetőségeket. Az InterContinental Hotels Group és a Marriott is terveket készített arra, hogy több száz új egységet adjon hozzá meglévő európai szállodaállományukhoz.

Az InterContinental Hotels Group egy 30 éves franchise-megállapodást kötött a Novum Hospitalityvel, amelynek célja, hogy 2028-ig több mint kétszázra növelje németországi portfólióját. A Marriott pedig bejelentette, hogy 2026 végéig további száz szállodát kíván hozzáadni kínálatához több országban, beleértve az Egyesült Királyságot és Spanyolországot.

Európa magas építési költségei és a független szállodák nagy száma is szerepet játszik abban, hogy újak építése helyett inkább a meglévő épületek átalakítását és átnevezését részesítik előnyben a láncok.

A Hilton és más csoportok szerint előnyös lehet a kisebb tulajdonosoknak csatlakozni egy nagyobb márkacsaládhoz franchise-megállapodások keretében, mert a piaci pozíciójukat hosszú távon így tudják csak fenntartani.

Május 29-én Balatonfüreden, a Portfolio Property X 2024 konferencián találkozik az ingatlanszakma. Részletekért kattints!

Címlapkép forrása: Shutterstock

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nyíregyháza