Előfizetői tartalom

A részvény- vagy az ingatlanpiacon fektessünk be a következő 5 évben?

A részvény vagy az ingatlanpiacra lenne érdemes a következő 5 évben 10 millió eurót befektetni? Többek között erre a kérdésre is keresték a választ a balatonfüredi Portfolio Property X 2024 konferencia délutáni szekcióiban a szakértők, akik emellett az épületek átalakuló funkcióiról, a fitout kérdéseiről, a finanszírozás és a logisztikai ingatlanpiac legfőbb kérdéseiről is határozott véleményt mondtak.

A konferencia délutáni részének első szekciójában az alábbi szakértők beszéltek a meglévő épületek átalakításai lehetőségeiről, a fitout kérdéseiről és a befektetések finanszírozásai szempontjairól: Honi Katalin MRICS, Director, Asset Services, Colliers Noéh Gábor, műszaki igazgató, White Star Real Estate Pál Péter, ügyvezető igazgató, Re-Energy Massányi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés