Előfizetői tartalom

Újabb szakaszon kezdődik el az M7-es autópálya felújítása

Portfolio
Összesen 8 kilométernyi sávhosszon kezdik meg az M7-es autópálya Érd és Székesfehérvár közötti szakaszának felújítását - írja a Magyar Építők. Mivel az aszfaltburkolat átlagéletkora meghaladja a 15 évet, elkerülhetetlenné vált a felújítás, de hétvégéken és hétfőn, valamint augusztusban nem lesznek terelések és munkavégzés sem zajlik.

Bár az eredeti tervek szerint a nyáriszünetben nem lettek volna munkálatok, de az útburkolat állagromlása miatt több helyen is elkerülhetetlenné vált a felújítás. Azért, hogy a lehető legkevésbé akadályozzák a nyári szezonális forgalmat, a munkák ütemezésekor csak a Budapest felé tartó oldalon, a Székesfehérvár és az M0 autóút közötti háromsávos szakaszokon fognak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés