Előfizetői tartalom

Javában fújódott az ingatlanlufi, amit senki nem vett észre

Portfolio
Utólag visszatekintve izgalmas év volt a 2007-es a hazai ingatlanpiacon. Az elmúlt két évtized Property Investment Forum konferenciáit bemutató cikksorozatunk harmadik részéből kiderül, hogy a válság előtti utolsó jó évben járunk, amikor szinte ömlött a pénz a régiós és a magyarországi ingatlanpiacra is, miközben Amerikában már bekövetkezett a másodlagos hitelpiaci válság. Sokan mégis úgy gondolták, hogy Magyarországot ez nem fogja elérni, így a piac szereplői továbbra is grandiózus fejlesztési tervekben gondolkodtak. Nézzük, mi jellemezte 2007-ben a hazai és a nemzetközi ingatlanpiacot!

Hatalmas vásárlásokról, tranzakciókról és fejlesztésekről beszélt mindenki 2007-ben a hazai ingatlanpiacon. A hangulat rendkívül optimista volt annak ellenére, hogy a nemzetközi másodlagos hitelpiaci válság drasztikus változásokat hozott számos ország kereskedelmi ingatlanpiacán. Míg azonban máshol már szenvedtek a meghiúsuló tranzakcióktól és a befektetők kivárásától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés