Külföldön terjeszkedik az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő

2018. március 13. 10:50    
nyomtatás
 
Két bolgár irodaházat vásárolt a Wing Zrt. A tranzakció a cég első nemzetközi befektetése, amelyeket a jövőben továbbiak követhetnek majd.

Érdekelnek az irodapiaci folyamatok? Kíváncsi vagy mit hoz a jövő a szektor szereplői számára? Jelentkezz az április 19-én megrendezésre kerülő FM & Office 2018 konferenciára!Nemzetközi terjeszkedésbe kezdett a Wing Zrt., miután megvette a Szófiában található Bulmag Office Building és a Dxc Office Building irodaházakat. A cég a közvetett tulajdonában lévő projektcégei révén vásárolta meg az ingatlanokat. A Wing nevéhez olyan hazai fejlesztések köthetők, mint az új Telekom székház, az Ericsson székház, a Skylight City vagy az East Gate Business Park irodaházak, de legújabb projektjében egy lakáspiaci fejlesztést is elindít.

2018.03.06 05:50 Mi lesz a Telekommal? - Közeledik a hatalmas váltás
2017.12.18 15:25 Mindenki megnyugodhat a lakáspiacon! - 700 lakást épít a Wing
2017.10.17 11:02 Érdeklődnek a bérlők az egykori szellempláza iránt

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium