Előfizetői tartalom

Milyen irodában fogunk dolgozni tíz, húsz vagy akár harminc év múlva?

Portfolio
Hogyan alakítja át a proptech az irodapiacot? - tette fel a kérdést Dorota Osiecka, Director of Workplace Innovation, Colliers International. Az ideális iroda koncepciója az elmúlt években jelentősen átalakult, újfajta munkakörök és újfajta technológiák állnak rendelkezésre. A varsói Property Technology Forum 2018 konferencia szakértői arról beszéltek, hogy mitől vonzó 2018-ban egy iroda, mi teszi elégedetté a meglévő és a leendő bérlőket az elkövetkező években.

Property Investment Forum 2018 A proptech a november 22-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum 2018 konferenciának is egyik kiemelt témája lesz, ahol a tervezés, az ingatlan-üzemeltetés, a jog és a legújabb megoldások oldalról járjuk körül az aktuális kérdéseket, olyan cégek képviselőivel, mint a CPI Facility Management, a Deloitte Legal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés