Előfizetői tartalom

Átadták Budapest legújabb bérlakásait (képek)

Portfolio
Átadták Budapest legújabb bérlakásait, a XIII. kerületi Klapka Központban összesen 33 bérlakásra pályázhattak még hónapokkal korábban a kerületi lakosok. Az új épület harmadában a lakások mellett kereskedelmi egységeket, és egy nagyobb zöldfelületet is kialakítottak. A teljes beruházás mintegy 4,3 milliárdos önkormányzati forrás keretében valósult meg.

Még 2017 tavaszán kezdődött el a XIII. kerületi Klapka Központ építése, a bruttó tízezer négyzetméteres komplexumban kereskedelmi területek és lakások is helyet kaptak. Most került sor az 5 szintes épület átadására, amelynek földszintjén és első emeletén 20 és 300 négyzetméter közötti alapterületű üzlethelyiségeket, orvosi rendelőt, míg a felsőbb szinteken összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés