FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Egyre kisebb lakásokba kényszerülnek a budapestiek?

Portfolio
Úgy tűnik, hogy a dráguló lakáspiacot a fejlesztők úgy próbálják ellensúlyozni, hogy egyre kisebb alapterületű lakásokat építenek, ezzel reagálva a vásárlók igényeire. Így valamivel kisebb lehet a végösszeg egy átlagos új lakásnál, persze a fajlagos árakban ugyanúgy meglátszik az áremelkedés. Az elmúlt két évben ugyan csak kis mértékben csökkent az átlagos alapterület egész Budapestet nézve, kerületenként azonban elég nagy eltérések vannak, és néhol több tíz százalékkal is kisebb lakások kerültek be a fejlesztés alatt álló lakások adatbázisába.

Property Investment Forum 2018 November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Jelentkezzen még ma! Információ és jelentkezés Csak a tavalyi év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés