Előfizetői tartalom

Íme 5 történelmi múltú szálloda, amit a legnagyobb legendák is szívesen látogattak

Portfolio
A királyi család tagjai, énekesek, színészek, sportolók, politikusok és még más hírességek utazásaik során a legmagasabb színvonalú és nagy múltú szállodákban szálltnak meg. A szobákban általában van valamilyen különleges dekoráció, ami a leghíresebb látogatók emlékét őrzi, de akár maga a lakosztály elnevezése, vagy egy ismert "háttérsztori" is elegendő ahhoz, hogy több millió forintba kerüljön egy éjszaka ezekben a hotelekben. A CNN Travel 14-es szállodai listájából szemezgettünk.

Hotel de Paris Monte-Carlo, MonacoAz 1864-ben megépült monacói szállodában nehéz lenne olyan zenei megasztárt találni, aki még nem fordult meg itt, Frank Sinatra, Elton John, Ella Fitzgerald és Nat King Cole csak néhány közülük. A leghíresebb Princess Grace lakosztály, a korábbi színésznő és monacói hercegnőről, Grace Kellyről kapta a nevét. A lakosztály mintegy 910 négyzetméteres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés